Opis produktu
Opis produktu
Pikantna zupa pomagająca zachować młodość
Zupa pomidorowa z kokosem to zaledwie 78 kalorii, w 100% naturalny skład i korzyści dla organizmu.
Skład zupy jest źródłem naturalnych prebiotyków i włókien spożywczych, które dobroczynnie wpływają na florę bakteryjną jelit, pomagają utrzymać atrakcyjną sylwetkę i świeży wygląd cery.
Produkt nie zawiera tłuszczów trans, konserwantów, barwników, ani glutenu.
- jest w 100% naturalna
- poprawia mikroflorę jelit dzięki zawartości prebiotyków
- pomaga organizmowi pozbyć się toksyn
- przyczyni się do świeżej skóry twarzy
- wspomaga układ sercowo-naczyniowy
- pomaga utrzymać smukłą linię
- nie obciąża organizmu cholesterolem i tłuszczami
Zupa jest idealna na obiad lub kolację oraz jako przekąska. Lekkie saszetki można bez przeszkód zabrać ze sobą na krótki wyjazd, w podróż służbową lub na wycieczkę! Nie wymaga gotowania: po prostu dodaj gorącej wody i ciesz się smakiem!
Skład:
pomidor w proszku - 23%, mąka kokosowa - 15%, błonnik jabłkowy - 10%, emulgator: lecytyna słonecznikowa, pomidor w kawałkach – 7,3%, płatki ziemniaczane, topinambur– 6,5%, maltodekstryna, fruktoza, mieszanka warzyw (papryka, cebula, marchew, pomidor, koperek, czosnek), sok z marchwi – 2,9%, sól, marchew w kawałkach – 2,5%, substancja zagęszczająca: pektyna, czosnek, babka płesznik w proszku, ekstrakt z drożdży.
Wartości odżywcze (1 porcja (28 g)): Wartość energetyczna kJ/ kcal - 326 kJ / 78 kcal, Tłuszcze - 2 g, w tym tłuszcze nasycone 0 g, Węglowodany - 10,6 g, w tym cukry 1 g, Białka - 2,3 g, Błonnik - 5,47 g, Sól - 0,76 g.
Wartości odżywcze (100 g): Wartość energetyczna kJ/ kcal - 1167 kJ/279 kcal, Tłuszcze - 7,14 g, w tym tłuszcze nasycone 0 g, Węglowodany - 37,86 g, w tym cukry 3,6 g, Białka - 8,21 g, Błonnik - 19,72 g, Sól - 2,71 g.
Przechowywanie: w suchym i chłodnym miejscu, w temperaturze nieprzekraczającej +25°C, wilgotności względnej <75%.
Sładniki aktywne
Lecytyna jest głównym materiałem budulcowym komórek (jest obecna praktycznie we wszystkich komórkach organizmu). Lecytyna przywraca funkcje ochronne uszkodzonej skóry, która potrzebuje odżywienia i ochrony antyoksydacyjnej.
Czosnek jest znany i kochany na całym świecie! Jego bogatego, pikantnego smaku nie sposób pomylić z żadnym innym. Czosnek jest mile widzianym gościem w wielu potrawach, nadając im szczególny smak i aromat. A jego zdrowotne właściwości są po prostu bezcenne! Lecznicze właściwości czosnku wynikają z jego najbogatszego składu – znaleziono w nim około 400 różnych substancji i związków! Nazywany jest naturalnym antybiotykiem i wojownikiem przeciwko wirusom, znany jest również jako środek zapobiegający miażdżycy we wczesnych stadiach choroby.
To naturalne ziemniaki pokrojone w cienkie plasterki. Płatki są nie tylko smaczne, ale i zdrowe. Ich skład chemiczny jest różnorodny, m.in.: witaminy B1, B2, B3, B5, B6, B9, A, E, C, K oraz beta-karoten, nienasycone kwasy tłuszczowe, potas, wapń, magnez, cynk, selen, miedź, mangan , żelazo, fosfor i sód.
Korzyści z marchwi dla ludzkiego organizmu są ogromne. Wysoka zawartość witaminy A, beta-karotenu jest bardzo korzystna dla zdrowia włosów, paznokci, skóry i wzroku.
Wykonane z pierwszych drożdży probiotycznych. Saccharomyces cerevisiae var. Boulardia, które poprawiają trawienie niektórych składników żywności, działają przeciwdrobnoustrojowo. Ekstrakt drożdżowy jest naturalnym roślinnym wzmacniaczem smaku. Dodaje pikanterii potrawom.
Pomidor jest doskonałym przeciwutleniaczem, dzięki czemu skutecznie zapobiega procesom starzenia. Poprawia pracę układu sercowo-naczyniowego, obniża poziom cholesterolu i usprawnia procesy trawienne.
Wzmacnia układ odpornościowy, reguluje przemianę materii i pozytywnie wpływa na ogólne samopoczucie. Owoce są bogate w witaminy A i E, błonnik, minerały i aminokwasy.
To nie tylko smaczna, ale także niezwykle zdrowa roślina okopowa. Zawiera dużą liczbę pierwiastków śladowych, witamin i aminokwasów, z których osiem nie jest w stanie wyprodukować ludzki organizm. Topinambur oczyszcza jelita z różnych szkodliwych substancji, normalizując w ten sposób jego pracę, usuwając sole metali ciężkich i toksyn, utrzymując równowagę mikroflory i normalizując wagę.
Psyllium to włókno roślinne, które pochodzi z łusek nasion psyllium. Jest naturalnym zagęszczaczem, a także dobroczynnym prebiotykiem i źródłem błonnika. Psyllium jest dobre dla organizmu ze względu na zawarty w nim błonnik, który pomaga odżywiać dobre bakterie w srebrze.
Wszystko w magazynie do natychmiastowej wysyłki
Dostawa gratis za zakup powyżej 300 zł
Prezent za zakup powyżej 200 zł
Możliwość płatności kartą płatniczą
Profesjonalne rady